Bada utomhus i trädgården

Njuta av bad och spa, utomhus i sin egen trädgård är fullt möjligt. Det finns ju flera bra alternativ att välja på! Dels så kan man skaffa sig en så kallad badtunna. Oftast så är en sådan vedeldad. Det gör att man får varmt vatten och kan bada utmhus, oavsett årstid. Ett annat sätt att njuta av bad utomhus i sin trädgård är att installera spabad Örebro eller Spabad Eskilstuna. Ett Spabad i Örebro är inte fel att ha! En sådan kan man använda varje dag om man vill, den är byggd för att klara det så väl som att det går även att bada i denna året om!

Skaffa en pool

Ett tredje alternativ till att bada hemma i trädgården är att skaffa en pool. Här finns det många möjligheter. Dels kan man gräva ner en pool, och verkligen satsa på det. Sen så finns det andra typer av pooler, som man ställer på gräsmattan eller på ett bra underlag. Den sistnämnda är ju enklast, men det är bättre satsa all in och bygga en pool, den håller nämligen i många år.

Åka och bada

Sen så finns ju alternativet att inte bada hemma, utan att ta sig till en sjö eller havet, om man har turen att ha detta nära. Har man inte det, så är ju något av de tre ovanstående alternativen bra att fundera på. Eller ja, de är ju inte fel att ha dem även om man kan åka iväg och bada!

16 Jan 2019