För att få det där vackra leendet

Jag förespråkar gärna naturliga produkter i den mån det går. Som med spa och att ta hand om yttre delen av kroppen. Dock är det svårt att på helt naturlig väg ändra exempelvis ett bettfel. Dock finns det ett ypperligt alternativ till detta och det är en osynlig tandställning. Denna typ av tandställning känns mer naturlig än vad en så kallad räls gör. En osynlig tandställning går att få hos Smajla.se. En osynlig tandställning sitter på baksidan av tänderna istället för en vanlig som sitter på framsidan. En tandställning som är osynlig syns inte, och den påverkar inte heller talet.

Tandläkare i Stockholm

SMAJLA ligger på Östermalm i Stockholm, så det krävs att du bor i vår huvudstad för att kunna besöka dem. Utöver att erbjuda osynlig tandställning så har de även;

  • Standardkonsultation
  • Lagningar
  • Tandblekning
  • Tandhygienistbehandling

Lingual tandställning

Osynlig tandställning på fackspråk heter lingual tandställning. På Aftonbladet går det att läsa att denna form av tandställning har ökat i popularitet och att det är allt fler tandläkare som erbjuder sina patienter denna möjlighet. Denna typ av tandställning är bekvämare samt då även osynlig vilket gör att många efterfrågar den. Om du vill ha en tandställning som är osynlig så ska du besöka SMAJLAS hemsida redan idag. Där kan du ställa frågor om osynliga tandställningar men även boka in en tid hos någon av deras duktiga tandläkare. Smajla grundades 2008 av ortodontisten Jessica Hedborg och har sedan dess hjälpt många patienter med att få en osynlig tandställning.

1 Feb 2016