Fräscha upp sig

 

De håller på att ske en ganska stor förändring i attityden gentemot skönhetsingrepp. Från att ha varit i det närmaste tabu för gemene man, och något som bara personer med svagt självkänsla alternativt väldigt ytlig livsinställning ägnade sig åt, så har det blivit en allmänt accepterad grej som människor absolut ska uppmuntras att hänge sig åt om det gör dem lite lyckligare och nöjdare med sig själva. Jag tycker att denna attitydsväxling är positiv för det gör att den som verkligen vill ändra något med sitt utseende slipper känna sig som en bimbo med dålig självkänsla.

Jag har själv varit i kontakt med en skönhetssalong som bland annat erbjuder Botoxbehandlingar, salongen jag varit i kontakt med heter My Beauty Clinic AB och har åtminstone enligt min erfarenhet hittills ingjutit både tillit och trygghet hos mig, vilket är mycket viktigt när man talar om skönhetingrepp.

Extremt potent nervgift

Vad jag funderar på är att genomföra en Botoxbehandling för att eliminera några av mina värsta rynkor i pannan och runt ögonen. Det verksamma ämnet i Botox är Botolinum toxin som förekommer naturligt, i extremt svaga doser, i naturen. Det är ett nervgift med 500 miljoner högre potens än skallerormsgift, så det skulle bara behövas ett kryddmått av varan för att ta kol på hela Sveriges befolkning. Visst låter det avskräckande om man tänker på det..?

Nu används ju så låga doser i skönhetsbehandlingar att det aldrig är någon fara för någon - förutom de envisa rynkorna i ansiktet då. Det ska bli spännande att testa!

24 Apr 2017