Koppla av med massage

Med hemmaspa kan man koppla av på ett bra sätt, i sin egen miljö och när man har tid. Men ibland kan det vara läge att boka in en massage i Göteborg eller i den stad du befinner dig i! Massage är ett sätt för att få både kroppen och sinnet att slappna av, med hjälp av en massör. Att koppla av hemma har sina fördelar liksom att få en massage lite då och då har sina. Massage är en behandling där en massör gnider, knådar och kramar dina kroppsdelar, för att du ska slappna av och bli mer välmående.

Olika typer av massage

Det finns flera typer av massage som man kan välja beroende lite på vad man är ute efter. Jag brukar själv variera mig mellan klassisk massage och Thaimassage. En klassisk svensk massage är en massage som funnits ända sedan 1800-talet, då en person vid namn Per-Henrik Ling skapade den. Thaimassage finns lite varstans i landet att få och det är inte längre nödvändigt att åka ända till Thailand för denna typ av massage.

Den klassiska massagen är bra för stela kroppar och ömma leder och passar alla, även dig som inte testat massage tidigare. Thaimassagen är lite annorlunda mot en vanlig massage. Ofta använder man inte någon olja, som man gör i klassisk massage. Samt att behandlaren ”drar” i dina olika kroppsdelar och behandlar olika tryckpunkter på din kropp.

Andra typer av massage som finns är bland annat;

  • Idrottsmassage
  • Taktil massage
  • Bindvävsmassage

Det smidigaste sättet att hitta rätt typ av massage och nära dig, är att använda dig av TimeCenter.se. Här kan fylla i vad det är för massage du letar efter och vart i vårt avlånga land den ska ligga. Är det en massage i Göteborg, så skriver du in Göteborg. Sedan är det bara att boka!

9 Sep 2015