När nytt liv spirar

Jag har två nära vänner, som ska ha barn för första gången. De är exalterade över detta lilla nya liv som är på väg. Vi satt och pratade om vad man som förstagångs-förälder bör se till att ha hemma innan barnet föds. En Bugaboo Buffalo barnvagn var en av sakerna de funderar på att köpa. De har sett denna barnvagn hos Pyret & Snäckan och även läst om den, att det ska vara en bra barnvagn! Dels är det en barnvagn med gott om plats för barnet och sedan är den enkel att köra. Den har 360 graders svängradie.

Vilka är Pyret & Snäckan

Jag som är nyfiken av mig, kikade på just företaget Pyret & Snäckan och det startades 2011 2011 av Hanna och John Hadenius, som insåg att där och då fanns det inte barnvagnar till bra priser som höll hög kvalitet. Gillar deras tre nyckelord som är kvalité, god service och snabba leveranser.

Andra modeller av barnvagnar

Pyret & Snäckan har ett noga utvalt sortiment av barnvagnar och de erbjuder dessa modeller:

  • Bugaboo
  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Att välja rätt barnvagn

Det är inte alltid enkelt att välja rätt sorts barnvagn. På Bäst-i-test.se kan man jämföra olika typer av barnvagnar och vad man ska tänka på när man väljer en barnvagn eller en duovagn. Det är bra för både förstagångs-föräldrar och de som blir föräldrar igen att jämföra olika vagnar innan man bestämmer sig.

2 Oct 2015