Om man behöver hårborttagning i Stockholm

Hemma spa i all ära, man kan ta bort hår, genom att själv vaxa eller raka, men om man har behov av professionell hårborttagning, så är det till en salong man bör gå. Det finns överdriven hårväxt hos kvinnor, som heter hirsutism. Detta stimuleras av manliga könshormoner men kan även bero på en bakomliggande sjukdom. Om man genomgår en förändring i kroppen, så som pubertet, graviditet eller att man hamnar i klimakteriet så kan man få denna sjukdom. Den yttrar sig främst genom att man får manlig behåring, så som mustasch, skägg och så vidare. Det som främst hjälper är permanent hårborttagning med laser. Om du har behov av detta, så kan du med hårborttagningstockholm.nu få den hjälpen.

Permanent hårborttagning samt andra behandlingar

Hos Leilas Hudvård och Hårborttagning i Stockholm hittar du permanent hårborttagning. Leila Rönnbäck driver salongen och använder sig bland annat av IPL och diatermi-behandlingar. Utöver hårborttagning erbjuder hon även:

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Så om du har mycket hårväxt och känner att du har behov av att få en permanent hårborttagning, se till att boka in en tid hos Leila. Även du som inte lider av överdriven hårväxt, kan vaxa dina ben eller få en så kallad brasiliansk vaxning. Andra behandlingar som Leila erbjuder är även det inte fel att boka in. En skön massage för att stressa ner, eller få dina fötter och händer väl omhändertagna.

15 Nov 2015