Res till Ecuador och Galapagosöarna med Inca Tours

Ecuador och Galapagosöarna utgör en del av Sydamerika som på många sätt kan representera hela världsdelen. Det är inte något av de större länderna i Sydamerika, ungefär hälften så stort som Sverige till ytan, men det är väldigt varierat. Här hittar man ett utbrett högland med både vulkaner och snötoppar, men också regnskog, tropisk värme och exotiska djur. Dessutom ger staden Quito möjlighet att uppleva Sydamerikanskt storstadsliv. Ecuador är en plats som tillfredsställer resenärens alla behov.

Den som vill smaka på lite kultur kan lugna sig med att allt från barockkyrkor till indianmarknader imponerar med sina omfång. Detta är ett spännande land, rikt på upplevelser - och du kommer inte att bli besviken.

Läs mer om Ecuador

Innan man ger sig iväg på en upptäcksresa, som en resa till Ecuador i alla lägen helt klart får kallas, så är det bra att lära sig så mycket som möjligt om de länder man ska besöka - det berikar upplevelserna!

Wikipedia finns en hel del matnyttig information om Ecuados och Galapagosöarna, lätillgänglig info som helst klart kommer att göra din resa mer intressant.

Uppdatera dig på reseinformation

Ecuador är inte Sverige utan ganska långt ifrån, både geografiskt och kulturellt. Här finns vulkaner och ibland politisk instabilitet men säkerhetsläget är för närvarande stabilt.

Det är alltid bra att hålla koll på nyhetsuppdateringar på Sweden Abroad. Här får man veta hur läget i det land man ämnar besöka ser ut just nu.

Res till Ecuador med Inca Tours

Om du vill få ut så mycket som möjligt av din Galapagosresa så bokar du din resa med oss på Inca Tours. Vi har rest till Sydamerika i mer än 30 år nu och brinner för denna del av världen.

Våra rundresor är många, välj bl.a. mellan:

  • Galapagos och Anderna
  • Kryssningsalternativ
  • Island Hopping
  • Napo Wildlife Lodge
  • Tåg genom Ecuador
18 Jul 2015