Sätta upp en kamera för övervakning

Jag har länge funderart på att sätta upp övervakningskameror här hemma. Jag har sedan tidigare larm på huset, men känner att det vore bra med en övervakningskamera med. Med en övervakningskamera får man lite bättre koll samt att man känner sig lite tryggare. Jag har sett att det går att köpa övervakningskameror på Prylstaden. De finns på https://www.prylstaden.se/. Den butiken har för övrigt även en massa andra kul saker. Men det är just en kamera för övervakning jag känner att jag vill ha, eller, två, en ute och en inne. 

Känna sig trygg hemma

Jag tycker att det är viktigt att man ska känna sig trygg i sitt eget hem. Jag minns förr, då kunde man ha dörren olåst, även på natten. Idag är det nästan brukligt att ha låst dörren, även under dagen man är hemma. Det har blivit allt mer brottslighet tycker jag att det känns som. I alla fall om man lyssnar på nyheterna. Har man då sett till att installera larm, samt även kameror, så kan man ju känna sig tryggare. Det larm jag har är dessutom kopplat till ett vaktbolag, så att de kommer direkt om larmet går. Det känns tryggt tycker jag. Men som sagt, bra att komplettera med en kamera också. 

Skaffa bankfack

Jag har även funderingar på att skaffa ett bankfack för mina värdesaker. Har en del smycken samt viktiga papper. Det kan nog vara tryggare att ha dem i ett bankfack istället för att ha dem hemma. 

1 Apr 2019