Yoga för den late

Har du hört talas om "tärningsformen" Yoga för den late? LÅter det som något du skulle kunna känna dig intresserad av? För mig var det i alla fall så, jag tänkte "Oh, yoga är ju så skönt... efteråt. Yoga för den late måste vara den perfekta formen av yoga!" I sanningens namn så är Yoga för den late ingen direkt träningsform, utan en form av massage oftast kalla Thaimassage.

Om thaimassage

Thaimassage går ut på att massören stretchar, bänder och trycker ens kroppsdelar i - många gånger ganska obehagliga - olika positioner. Thaimassage på thailändskt vis kan göra lite ont, men man kan alltid be massören att gå lite mer varsamt fram och då blir thaimassage vansinnigt njutbart. Efteråt känner man sig mjukare än man var som treåring och man får lätt för sig att man kan klättra i träd eller gå ner i spagat any given moment. Riktigt så är det kanske inte, men om man regelbundet går och får thaimassage så blir man snart väldigt mycket vigare och spänstigare, det hjäper också mot spänningar och blockeringar i muskler och leder. Thaimassage är oerhört välgörande.

Hemmaspa i all ära men då och då är det helt klart värt att gå till ett proffs och bli omhändertagen, inget annat ger lika fullkomlig avkoppling.

Du måste inte åka till Thailand

Man måste inte åka till Thailand för att få tillgång till thaimassage, även om de Thailändska öarnas paradisstränder i regel kantas av massagemadrasser och thaimassörer. Du som vill ha thaimassagegöteborg.eu bör kontakta Wassana/Natta Thaimassage och du som vill ha thaimassage i Malmö gör klokt i att välja Nuad Thai.

Joina klubben av lata yoginis!

24 Jun 2016